+40 729 397 806|office@cookingstudio.ro

office@cookingstudio.ro

Despre noi

/Despre noi
Despre noi2020-01-21T12:34:56+02:00

Cooking Studio
– The Story

Conceptul a luat nastere din pasiunea noastra pentru arta culinara, dar si din dorinta de a impartasi secretele gastronomiei cu cei interesati! Cooking Studio este locul unde pasionatii pot sa experimenteze, “sa schimbe retete”, dar si sa “fure” de la Chefi profesionisti tehnici de gatit din bucataria romaneasca sau internationala. Cooking Studio este locul unde vei descoperi gatitul ca hobby sau mod de relaxare! 

Vino sa impartasim impreuna emotii, trairi si idei, alimentati si uniti fiind de …dragostea noastra comuna: gatitul prin excelenta! Ne-am propus sa facem din asta un fenomen, iar pentru asta avem nevoie de oameni ca tine. Noi punem la bataie toate ingredientele, o bucatarie complet utilata, dar si cei mai buni Chefi care sa te ghideze, pas cu pas, in toata aceasta calatorie prin universul fascinant al gastronomiei de top.

cursuri-si-workshopuri-de-gatit-despre-noi

Esti un artist culinar in devenire? Am lansat pentru tine “cele mai gustoase”
cursuri si workshopuri de gatit!

Pentru inceput, te poti antrena cu antreuri! Apoi iti poti baga nasul unde fierbe oala cu supe si ciorbe, ca mai apoi sa descoperi diferentele fine dintre tarte si tartine! Intr-un spectacol de arome si mirosuri, poti prepara in continuare salate si sosuri, pate-uri si mousse-uri, peste si fructe de mare, fripturi si alte preparate din carne!

Si, ca sa vezi ca bucataria e treaba serioasa, la cursurile nostre vei afla totul despre tratamentele hidrometrice si xerometrice asupra alimentelor, stock-uri, fond-uri si consome-uri. Sarea si piperul vor fi meniurile raw-vegane. La final, daca vrei, te poti indulci de tot. Vom invata impreuna sa facem sufleuri cu suflet, vom descoperi cum creste aluatul, dar mai ales, cum se prepara fondurile glace :).

Vezi mai jos lista completa de cursuri si workshop-uri de gatit pe care ti le-am pregatit:

Lista Cursuri
Workshop-uri

Vrei sa inchiriezi intreaga locatie pentru Evenimente sau Teambuilding-uri Culinare? Click aici…

#ItsCookingTime