+40 729 397 806|office@cookingstudio.ro

office@cookingstudio.ro

Cursuri de Gatit

/Cursuri de Gatit
Cursuri de Gatit2024-05-06T22:01:16+02:00

Esti amator sau pasionat de gastronomie? Vrei sa inveti sa gatesti preparate de exceptie din bucataria internationala sau vrei, pur si simplu, sa te relaxezi facand ceea ce iti place? Invata de la Chefi profesionisti sa gatesti cu gust intr-o calatorie ce iti va dezvalui tehnici, retete si traditii culinare din lumea intreaga.

Cursurile de Gatit se desfasoara dupa o programa interactiva, avand o structura ce cuprinde obiective clare. Acestea dureaza minimum o luna de zile si se desfasoara pe parcursul mai multor sedinte de curs. Vezi mai jos lista completa de cursuri disponibile si rezerva-ti locul in grupa!

Programare Cursuri

Curs Cooking Hobby

Durata: 1 luna

cursuri-de-gatit-cooking-hobby-evenimente-si-teambuilding-uri-culinare-(12)

Grecesc, Italian, Chinezesc, Japonez, Indian, Traditional Romanesc si multe altele… toate intr-un singur curs! Fie ca vorbim de preparate din carne sau peste, paste, pizza sau burgeri, acest curs este o adevarata incursiune culinara in jurul lumii.

Atentie! Acest curs este recurent si se poate urma de mai multe ori pentru ca temele abordate nu vor fi niciodata aceleasi.

Program: Matinal, After-Work, Weekend


Detalii aici

Curs Bucatar Autorizat

Durata: 4 luni

cursuri-de-gatit-cooking-hobby-evenimente-si-teambuilding-uri-culinare-b

Cursul de Bucatar este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC). Dupa absolvire vei obtine o diploma de Bucatar recunoscuta la nivel National si International cu care vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate. Acest curs de bucatar (Autorizat) este organizat in parteneriat cu Atelierele ILBAH. Pentru mai multe detalii despre curs va rugam sa accesati descrierea detaliata de la urmatorul link: Curs Bucatar Autorizat.

Program: Matinal, After-Work, Weekend


Detalii aici

…to be continued 

* Rezervarea locului in grupa se realizeaza in momentul achitarii unui avans de minimum 500 de lei. Pentru plata integrala a cursului se aplica un discount de 10%. Elevii si studentii beneficiaza de o reducere suplimentara de 5%.


Noi cursuri vor fi postate constant pe aceasta pagina!


Vrei mai mult? Vezi mai jos lista workshop-urilor de gatit pe care le organizam:
Program Workshop-uri de Gatit

Galerie Foto Cursuri Gatit